Intervisie

In onze trajecten helpen wij teams op weg in het realiseren van teamgestuurde intervisiecyclus. Het professioneel kapitaal in een team en de specifieke talenten en leervragen die een rol spelen, vormen belangrijke uitgangspunten in onze aanpak. De startsituatie is in ieder team uniek. Na het traject kan een team effectief en zelfstandig invulling geven aan teamgestuurd leren.

Onze leerexperts geven jouw team concrete handvatten om zelfstandig vorm te geven aan gezamenlijke leeractiviteiten die zijn gericht op teamontwikkeling. Na onze trajecten kunnen jullie zelf op eigen houtje aan de slag met de evidence-informed methodiek, werkvormen en materialen die zijn aangereikt in het traject. Het team kan nu zelfstandig en effectief invulling geven aan teamgestuurd leren.

Na dit traject beschikt jouw team over;

Over het traject

Teamgestuurde intervisie
• Online intake
• 4, 6 of 8 intervisiebijeenkomsten 
• Begeleiding gespreksleiders 
Een enthousiaste en ervaren trainer
• E-book: Blended leercultuur

Interesse?

Een traject wordt altijd in afstemming met een team samengesteld.  Wij horen graag waar jouw team mee aan de slag wil gaan!

Wil je meer informatie over dit traject? Stuur ons dan een e-mail of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen hierna snel contact met je op.

Direct contact

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen een vrijblijvend gesprek met ons inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op.