Over blendIN

Missie

Leren en ontwikkelen is essentieel voor (werk)geluk. Goede tools, mogelijkheden en begeleiding draagt bij aan de optimalisatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is de missie van blendIN om leren leuker, relevanter, toegankelijker en inclusiever te maken voor individuen, teams en organisaties. Al onze diensten, producten, tools en leertechnologie zijn hierop toegespitst.

Expertise

Ons multidisciplinaire team bestaat uit onderwijskundig experts met een academische achtergrond én praktijkervaring in onderwijs, opleiden en professionaliseren. Zij zijn ervaren in het begeleiden van individuen, teams en directie bij het optimaliseren van leercultuur en leertrajecten.

Werkwijze

Wij maken het graag gemakkelijk en toegankelijk voor organisaties om learning & development te optimaliseren op een effectieve en innovatieve manier. Onze experts zijn de critical friends die jou ontzorgen, ondersteunen en inspireren bij het optimaliseren van leercultuur, blended leertrajecten, (team)ontwikkeling en de inzet van leertechnologie.

Je kunt ons direct benaderen via dit contactformulier of even mailen voor meer informatie naar info@blendinsolutions.nl. Wij denken graag met je mee!