blendIN solutions

Trajecten

Trajecten

In onze trajecten begeleiden de leerexperts van blendIN jouw organisatie bij een specifiek thema dat bijdraagt aan jullie groei als learning community.
We ondersteunen teams bij de ontwikkeling van professioneel kapitaal en het borgen van hun schatkist met kennis & expertise. Daarnaast helpen we jullie  bij de ontwikkeling van effectieve (blended) leertrajecten die goed aansluiten op de doelgroep.

Onze trajecten

Team ontwikkelt blended leertraject
Team ontwikkelt blended leertraject

Ontwikkeling (blended) leertraject

In dit traject helpen we jouw organisatie bij de ontwikkeling van een cursus, training of opleiding. Het (blended) leertraject dat jullie willen ontwikkelen leidt tot een certificaat of diploma. Onze leerexperts begeleiden jullie bij het onderwijskundig ontwerp en de accreditatie van het leertraject.

Team ontwikkelt learner persona
Team ontwikkelt learner persona

Traject learner centered design

In dit traject helpen we jouw organisatie bij de ontwikkeling van leerzame tools, bijeenkomsten en begeleiding voor een specifieke doelgroep. Hierin staat informeel en non-formeel leren centraal. Onze leerexperts begeleiden jullie bij het onderwijskundig ontwerp van leerzame tools en leeractiviteiten.

Traject advies en begeleiding
Traject advies en begeleiding

Advies & begeleiding van een leerexpert

Dit traject is bedoeld voor organisaties die een onderwijskundige of een adviseur leren & ontwikkelen willen inschakelen voor een specifieke hulpvraag of opdracht. Een expert die even met jullie meekijkt en advies geeft over een leertraject, een leerzame tool of jullie leercultuur.

Traject professioneel kapitaal
Traject professioneel kapitaal

Traject Professioneel Kapitaal

Willen jullie als team aan de slag met het ontsluiten en borgen van jullie schatkist met kennis & expertise? En willen jullie groeien als (professional) learning community? Dan is dit traject iets voor jullie!

Workshop learner persona
Workshop learner persona

Traject Learner Persona

Willen jullie als team aan de slag met learner centered design en zelf een Learner Persona Profiel ontwikkelen van een specifieke doelgroep? En is het voor jullie belangrijk om alle (impliciete) kennis & ervaring die collega’s al in huis hebben over deze doelgroep op een slimme manier te gaan vangen? Dan is dit traject iets voor jullie!

Zij gingen je voor

Logo Slim Werkgeven
Logo Erasmus MC
Logo Hogeschool Rotterdam
Logo Create4Care
Logo Groenpact
Logo Katapult
Logo MKBIdee
Logo Platform Talent voor Technologie

Kom in actie

Wil je ook aan de slag met een van onze trajecten?