blendIN solutions

traject Learner Persona

traject Learner Persona

In dit traject helpen we jouw organisatie bij de ontwikkeling van een eigen Learner Persona Profiel van een specifieke doelgroep. Tijdens de workshop geven we jullie een kennisbasis en praktische handvatten voor de ontwikkeling van een Learner Persona. Hier gaan jullie gelijk zelfstandig mee aan de slag! Na de workshop krijgen jullie ons Werkboek Learner Persona Profielen mee als handig hulpmiddel voor het ontwikkelproces.

Onze leerexperts helpen jullie vervolgens met twee online feedbacksessies bij de ontwikkeling van het Learner Persona Profiel van de doelgroep die jullie (beter) willen bereiken. Dit profiel kunnen jullie vervolgens gebruiken voor de inzet van leertrajecten, leerzame tools en leeractiviteiten die goed aansluiten. Het is een mooi kompas voor het (her)ontwerp van een effectieve leerreis!

Leer je doelgroep kennen

Werkwijze

In de ontwikkeling van een Learner Persona stellen wij duurzame kennisdeling en -borging over een doelgroep altijd centraal. Tijdens de workshop vangen we samen de (impliciete) kennis & ervaring die jullie als collega’s al in huis hebben over jullie doelgroep. De bevindingen vanuit deze sessie kunnen jullie meteen gebruiken voor de ontwikkeling van jullie Learner Persona Profiel. Er wordt ingezet op kennisdeling (over de doelgroep) onder collega’s en het expliciteren van deze kennis in de Learner Persona.

Voor wie

Dit traject is bedoeld voor organisaties die zelf een Learner Persona Profiel willen gaan maken om ervoor te zorgen dat (blended) leertrajecten beter aansluiten op de beoogde doelgroep. Ideaal voor als je learner centered design wilt gaan gebruiken om effectieve leerreizen te ontwikkelen!

Het traject in vogelvlucht

Tijdens dit traject ontvangen jullie ons populaire Werkboek Learner Persona Profielen. Hiermee ga je alles wat je hebt geleerd tijdens de workshop toepassen. Het werkboek helpt je om stap voor stap een profiel van jouw doelgroep te creëren.

Team ontwikkelt learner persona

Opbrengsten van dit traject

Zij gingen je voor

Logo Platform Talent voor Technologie
Logo Katapult
Logo Erasmus MC
Logo Create4Care
Logo Hogeschool Rotterdam
Logo 010NURSE

Creëer impact

Willen jullie ook zelf een Learner Persona Profiel ontwikkelen?