blendIN solutions

Aanbod

Aanbod

Vanuit blendIN begeleiden we learning communities. Of dat nu teams, lerende organisaties of leernetwerken zijn. Zo dragen wij ons steentje bij aan talentontwikkeling, (werk)geluk en het duurzaam delen en borgen van professioneel kapitaal. Daar wordt de wereld een stukje beter en slimmer van!

Wij maken het graag gemakkelijk voor organisaties om learning & development te optimaliseren op een effectieve en innovatieve manier. Onze leerexperts zijn de critical friends die jou ontzorgen, ondersteunen en inspireren bij het optimaliseren van jullie leercultuur en bij de ontwikkeling van effectieve (blended) leertrajecten. Bekijk hieronder ons aanbod.

Ons aanbod

Learning communities icon

Learning Communities

Wij begeleiden teams en leernetwerken bij het vormen van blended learning communities. In bijeenkomsten werken professionals samen aan gedeelde doelen en krijgt interne kennis en expertise een podium. Zo ontsluiten we menselijk kapitaal en komt talent tot bloei.

Advies en ontwerp icon

Advies & Ontwerp

Wij begeleiden en ontzorgen organisaties bij de ontwikkeling van effectieve (blended) leertrajecten. Onze leerexperts helpen je om invulling te geven aan een cursus, academy of professionaliserings-traject. Hiervoor bieden wij heldere diensten voor iedere hulpvraag.

Learner Persona Profiel

Wij begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van doelgroep-profielen als kompas voor learner centered design. Zo kan er een effectief leertraject ontwikkeld worden dat matcht met de beoogde doelgroep(en). Zo leidt een leerreis ook tot de gewenste resultaten.

Wij werken met Wisbits

Wisbits is hèt leerplatform voor kennisdeling en praktijkgestuurd leren. Je kunt er zelfstandig brokjes informatie in vangen en deze direct publiceren in een leerapp. Hier is geen gespecialiseerde ontwikkelaar voor nodig. Dit maakt het mogelijk voor organisaties om duurzaam kennis te delen en te borgen in een team of in een leernetwerk.

In de begeleidingstrajecten van blendIN wordt Wisbits altijd ingezet als de online component van een learning community.

Kennis delen met Wisbits app

Workshops en trajecten

Workshop professioneel kapitaal
Workshop professioneel kapitaal

Workshops

Onze workshops zijn ideaal voor een inspirerende team(mid)dag of studiedag. We nemen je tijdens een workshop altijd mee in hoe je evidence-informed kunt werken en zorgen voor interactie met fijne leervormen. Na de workshop gaan jullie naar huis met praktische handvatten en een flinke dosis inspiratie!

Team ontwikkelt blended leertraject
Team ontwikkelt blended leertraject

Trajecten

In onze trajecten begeleiden we jouw organisatie bij een specifiek thema dat bijdraagt aan jullie groei als learning community. We ondersteunen teams bij de ontwikkeling van professioneel kapitaal en het borgen van hun schatkist met kennis & expertise. Daarnaast helpen we jullie  bij de ontwikkeling van effectieve (blended) leertrajecten die goed aansluiten op de doelgroep.

Bekijk onze diensten

Ben je geïnteresseerd in de diensten van BlendIN? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Hierin kun je alle informatie over ons aanbod vinden.

Lees meer over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met:

Brochure blendIN

Aanvragen brochure