blendIN solutions

Advies & Ontwerp

Advies & Ontwerp

Je gaat van start met de ontwikkeling van een (blended) leertraject en vraagt jezelf af hoe je invulling kunt geven aan een nieuwe cursus, academy of aan de professionalisering van een team.

Hoe ontwikkel je een effectieve leerreis? Hoe kun je evidence-informed omgaan met struikelblokken in de teamontwikkeling of leercultuur van jouw organisatie? Hoe maak je leerzame content? Hier heb je hulp bij nodig. 

Je vindt het fijn als een expert jullie begeleidt en ontzorgt in het onderwijskundig ontwerp van de leerreis of in de optimalisatie van de leercultuur in een team of organisatie. Iemand die samen met jullie het leertraject ontwikkelt. Iemand die jullie begeleidt en praktische handvatten geeft om de leercultuur te optimaliseren. Dit is een ideaal moment om met ons aan de slag te gaan!

Werkwijze

We beginnen met een intake. Zo brengen we samen in kaart welke resultaten jullie beogen en hoe wij het beste invulling kunnen geven aan jullie begeleiding. Daarna gaan onze leerexperts met jullie aan de slag. We bieden jullie als critical friends ondersteuning bij het (her)ontwerp van jullie blended leertraject. We geven praktische handvatten, tools en begeleiding voor teamontwikkeling en de leercultuur in jullie organisatie. Jullie kunnen ook bij ons terecht met al jullie vragen omtrent leren en ontwikkelen. Zo helpen we jullie om een effectieve (blended) leerreis te ontwerpen.

Begeleiden blended learning teams

Werkwijze

We beginnen met een intake. Zo brengen we samen in kaart welke resultaten jullie beogen en hoe wij het beste invulling kunnen geven aan jullie begeleiding. Daarna gaan onze leerexperts met jullie aan de slag. We bieden jullie als critical friends ondersteuning bij het (her)ontwerp van jullie blended leertraject. We geven praktische handvatten, tools en begeleiding voor teamontwikkeling en de leercultuur in jullie organisatie. Jullie kunnen ook bij ons terecht met al jullie vragen omtrent leren en ontwikkelen.
Zo helpen we jullie om een effectieve (blended) leerreis te ontwerpen.

Onze diensten

Voor organisaties die aan de slag willen met de ontwikkeling van (blended) leertrajecten of leerzame tools bieden wij de volgende diensten aan.

Team ontwikkelt blended leertraject
Team ontwikkelt blended leertraject

Ontwikkeling (blended) leertraject

In dit traject helpen we jouw organisatie bij de ontwikkeling van een cursus, training of opleiding. Het (blended) leertraject dat jullie willen ontwikkelen leidt tot een certificaat of diploma. Onze leerexperts begeleiden jullie bij het onderwijskundig ontwerp en de accreditatie van het leertraject.

Team ontwikkelt learner persona
Team ontwikkelt learner persona

Traject learner centered design

In dit traject helpen we jouw organisatie bij de ontwikkeling van leerzame tools, bijeenkomsten en begeleiding voor een specifieke doelgroep. Hierin staat informeel en non-formeel leren centraal. Onze leerexperts begeleiden jullie bij het onderwijskundig ontwerp van leerzame tools en leeractiviteiten.

Traject advies en begeleiding
Traject advies en begeleiding

Advies & begeleiding van een leerexpert

Dit traject is bedoeld voor organisaties die een onderwijskundige of een adviseur leren & ontwikkelen willen inschakelen voor een specifieke hulpvraag of opdracht. Een expert die even met jullie meekijkt en advies geeft over een leertraject, een leerzame tool of jullie leercultuur.

Zij gingen je voor

Logo Erasmus MC
Logo Hogeschool Rotterdam
Logo Beartvaartadres
Logo MKBIdee
Logo Create4Care
Logo Platform Talent voor Technologie
Logo Groenpact
Logo Slim Werkgeven

Ontwikkel een leerreis

Wil je advies & begeleiding bij jullie (blended) leertraject?

Ontvang meer informatie

Ben je geïnteresseerd in hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met advies en begeleiding? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. Hierin kun je alle informatie vinden over onze trajecten.

Lees meer over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met:

Brochure begeleidingstrajecten

Aanvragen brochure